There was an error in this gadget

Selamat Datang

Followers

Wednesday, 25 January 2012

Test Header Baharu..

Bismillahirrahmanirrahim..

Tiba-tiba malam ni rasa macam nak buat header baharu. Terpikir jugak, kalau fail PNG, boleh tak dijadikan header. Kalau boleh, boleh la nampak lutsinar sedikit.

Aku pun cuba la buat header guna dail PNG. Header simple saja, malas nak edit, touch-up sikit-sikit sahaja, nak cuba saja pon, dah berjaya, nanti boleh buat semula yang lebih cantik, insyaAllah. Dah lama x belek fail header, duk cari tadi lama juga, nak matching dengan saiz blog lagi, itu yang makan masa sikit, tapi alhamdulillah sudah selesai sudah. Tapi biasa-biasa sahaja, malas, biasa la.



Ini header lama



Ini header baharu (sebab ada bahagian lutsinar, sistem automatik gantikan dengan warna putih)


kalau lutsinar jadi gini la

Itu saja untuk post kali ini. Sehingga berjumpa lagi di post yang seterusnya, insyaAllah


Wallahu'alam

1 comment:

  1. okla tu. nnt boleh edit bagi masuk dengan nama blog nie. rubrik. simple ka?? ;p

    ReplyDelete